Facebook Image

Over Linda

Passie:

Van jongs af aan was ik al dansjes aan het bedenken. De woonkamer was mijn toneel en mijn familieleden waren mijn publiek.
Ik ging dan ook op Jazz-Dance en Teakwon-do en later: Buikdansen, Body Combat, Body Pump en Mental Balance. Lekker bewegen op muziek en het liefst zo vaak mogelijk!
Optreden met een buikdansgroepje, Teakwon-do demonstratie of een Body Combat demonstratie: Niets was me te gek. Heerlijk!

zumbalinda universiteit twente enschede

In 2008 was er een vacature bij de sportschool in Hengelo waar ik toendertijd regelmatig sportte en daar was mijn kans..want ik wilde eigenlijk al heel lang zélf lesgeven...
En zo heb ik van mijn hobby mijn beroep gemaakt! Ik heb inmiddels 4 jaar Zumbalessen gegeven bij het sportcentrum van Universiteit Twente en het ITC. Regelmatig ingevallen bij het Saxion en voor diverse sportscholen in de regio. Workshops gegeven in binnen -en buitenland. Bij grote evenementen gestaan. Ik geef nu Zumbalessen in Hengelo en Enschede. Met ruim 10 jaar ervaring; vind ik het lesgeven nog steeds geweldig!

Ik doe dit met heel veel plezier en hoop dit nog heel lang te mogen doen!

Doel:

Mijn doel is mensen in beweging zetten, niet alleen fysiek maar ook mentaal. Perfectie bestaat niet. Het is veel belangrijker dat je jezelf bent en je hart volgt. Bewegen zorgt ervoor dat je conditie beter wordt/ vet verbranden en spieren kweken maar ook dat je mentaal sterker wordt. Je komt in contact met gelijkgestemden en hebt plezier. Wat is er nu mooier dan dat?

Sportieve groet,

Linda Hagebeek

Official Zumba instructor in Zumba Fitness, AquaZumba, Zumba Gold:
http://lindahagebeek.zumba.com/